Мобилни климатици – 5 причини да си купим

Голямо разнообразие от мобилни климатици

Мобилни климатици – 5 причини да си купим

Живеете под наем или често сменяте мястото, на което се намирате? Пътувате много, но искате да разполагате с удобства като охлаждане през лятото, без да дупчите стени? Идеалното решение за Вас е изборът на мобилни климатици. Разберете какво представляват и защо да си ги купите още днес.

Мобилни климатици – какво представляват?

Мобилни климатици са преносими домашни уреди, които ефективно охлаждат въздуха в помещенията, в които желаем. Икономични и удобни, те са идеалната инвестиция по ред причини.

Мобилност

За разлика от традиционния климатик за прозорци, преносимият е по-лесен за придвижване от едно място на друго с помощта на колела, монтирани към устройството, или прикрепени към основата. Като мобилен, той може да се използва в домашен офис през деня и да се премества в спалнята през нощта. Без проблем се носи на вилата, в бунгалото по време на лятната отпуска или другаде по Ваш избор. Той е там, където Ви е най-нужен – на една ръка разстояние, готов бързо и икономично да охлади всяко пространство, за да се чувствате добре.

Лесен монтаж

Мобилният климатик не се нуждае от специфичен монтаж, прикрепяне или дори фиксиращи материали. Купувате го и го ползвате веднага.

Добра цена

Преносимите климатици са по-малки по размер блокове и следователно струват по-малко в сравнение с тези за прозорци или централните климатични системи. Тъй като се предлагат на по-ниски цени, не е нужно да съкращавате останалите си разходи и лесно можете да получите такъв за Вашия дом, офис, вила или друго. Освен това мобилните климатици не заемат място и се съчетават добре с интериора.

Удобни за апартаменти под наем

Когато сте под наем, имате ограничения относно това какво може да правите като ремонтни дейности и обновявания. За щастие, ако домът Ви няма климатик, няма нужда да искате позволение от хазаите, защото може да си купите мобилен климатик. Няма да се налага да се пробива, кърти и мести, защото след като си тръгнете, го вземате със себе си. Мобилни климатици са предпочитано средство за охлаждане и при домове с малко пространство и такива, в които няма възможност за монтиране на стоящ климатик. 30Ако се интересувате от средство за охлаждане и топлене едновременно, най-доброто решение е вентилаторен конвектор.

Модели с множество предимства

Икономичност и спестяване на енергия, различни режими на работа, Wifi модул за комуникация с Вашето смарт устройство безспорно са сред ползите при различните модели мобилни климатици.

Изберете Вашия фаворит и го поръчайте още днес от Techcom.bg. Подарете си прохладни летни дни и спокойствието, което заслужавате в уюта на Вашия дом.

Виж още:

Инверторни климатици цени
Канални климатици цени
Мобилни климатици цени


Call Now Button