Канални климатици

Канални климатици

Filter

Какви канални климатици има

Каналните климатици са предназначени за скрит монтаж. Със сравнително малки размери, но пък много ефективни. Остават незабележими в окачения таван и не развалят естетиката в помещението. В зависимост от модела им съществуват конвенционални и инверторни канални климатици.

Ние от Техком Ви препоръчваме едни от водещите лидери на пазара в своята сфера, а именно: Vivax, Gree, Carrier и Toshiba.

Как се прави монтажа

При монтажа е необходимо да се осигури достатъчно място за техния фундамент. Специално този климатик е предвиден за монтаж на покрив, с което се спестява много място. Отделно вътрешното тяло за разлика от другите видове затопля или охлажда въздух, който след това се изпраща във вентилацията на сградата.

Скъпи ли са каналните климатици

Климатикът не е нещо, което се купува всеки ден и е важно изборът да бъде добре обмислен. Евтините климатични системи, особено тези, които са на промоция са изкушаващи, но всъщност техните преимущества стигат до тук. Големите компании в бранша определено знаят, че хората не могат вече да отделят големи суми за подобни продукти. 

За евтин, но надежден вариант, можете да се обърнете към китайските. Все пак те са на първо място по производство на всякаква техника, но това и трябва да ви прави внимателни в избора. Ако не искате китайски, то можете да заложите на тайландски, корейски или японски. В последно време те се утвърдиха като надеждни и достъпни електроуреди, но и здрави във времето. И все пак, това е нещо, което си струва да купите и ако трябва да изберете между цена и качество, изберете качеството дори и на по-висока цена.

Защо да се доверите на Techcom.bg

Ние от Techcom.bg с радост ще Ви посъветваме за най-доброто решение спрямо Вашите нужди. Винаги се стараем нашите клиенти да получават качеството на достъпни цени. Също така предлагаме високо ниво на обслужване от утвърдени професионалисти в бранша. Всичко това, както и още оферти и услуги, може да откриете на нашият сайт. Оставаме на разположение за въпроси и актуална информация!

You've just added this product to the cart:

Call Now Button