fbpx

Канални климатици

Канални климатици

Filter

Канални климатици спадат към професионалните климатични системи. Характерно при тях е, че вътрешното тяло е част от въздухопреносна мрежа. Покажи повече

Въздухът (без значение охладен или затоплен) се разпределя от тръбна система. Те успешно се монтират в окачени тавани, като остават видими само решетките, през които съответно преминава въздухът. Това ги прави подходящи от естетична гледна точка. Каналният тип климатици имат дълъг период на експлоатация и отделят значително по – малко вредни емисии.
Търсен продукт са поради ниското ниво на шум и бързото почистване на компонентите им. А възможността за добавяне на филтри, които ефективно почистват въздуха от различни алергени, вируси, прах и др. ги определя като надеждни за използване в сгради, които са натоварени и ежедневно преминават тълпи от хора. Именно с тези си особености допринасят за комфорта в помещението в което са монтирани.
Характеристиките им правят канални климатици особено подходящи за търговски центрове, спортни зали, офиси, хотели, училища, заведения, конферентни зали и много други. Производителите, освен високотехнологичният дизайн, който предлагат са помислили и за визията им. Видимите компоненти, които са решетките им се предлагат в различни видови и цветови гами, пасвайки си с интериора във всяко помещение.

You've just added this product to the cart:

Call Now Button