Защо да се спрем на подови климатици за нашия дом?

Защо да се спрем на подови климатици за нашия дом?

Избираме климатик за нашия дом, който да отговаря на определени характеристики: качествен, мощен, издръжлив, икономичен. Често се колебаем между стенни и подови климатици. Макар и двете системи да работят по един и същ начин, подовите климатици имат редица предимства, за които често не се замисляме.

Подходящи за поставяне във всички типове помещения

Стаи със скосявания, стени „джуджета“, малки пространства и помещения с неправилна форма – вече и в тях може да монтирате климатик. Благодарение на подовите климатици, които могат да се сложат дори под прозореца (и да Ви спестят пространство), вече няма помещение, което да не може да бъде охладено. Или затоплено. Те са идеалното решение за Вашия мезонет, таван или друго помещение със специфична архитектура, защото осигуряват нужната прохлада през лятото и желания уют и топлина през зимните месеци.

Лесна поддръжка и монтаж

Подовите климатици се поставят лесно и бързо. В зависимост от подредбата на Вашите мебели, възможно е да се налага по-често почистване на филтрите. За щастие обаче, предвид че се намира на по-достъпно място, ще Ви е по-лесно да го обслужвате и почистване, отколкото този, който е поставен високо на стената.

Подови климатици – по-ефективни при отопление

Искате климатик, който еднакво добре да охлажда и отоплява? Важно е също той да бъде и икономичен. Чудесно решение е изборът на подови климатици. Кажете „край“ на студените крайници, защото благодарение на иновативната технология на тези устройства топлият въздух се издига нагоре и помещението се затопля равномерно. При охлаждане въздушната струя се издига нагоре и успява да охлади равномерно навсякъде. И в двата случая е удобно и практично.

Безшумни и функционални

Безшумни, удобни, ефективни и функционални, модерните подови климатици имат решение и при борбата с влагата. Поставени под прозореца, те затоплят въздуха и не позволяват образуването на конденз по прозорците.

Спестете място, осигурявайки отлична климатизация на Вашия дом с качествени подови климатици от Techcom.bg. Поръчайте днес и си подарете спокойни летни дни!

Виж още:

Подови климатици на добри цени
Електрически кани за вода
Вертикални прахосмукачки


Call Now Button