Лесно решение за отопление с мобилни климатици

Лесно решение за отопление с мобилни климатици

Живеем на бързи обороти, често сменяме дома си и понякога се налага да търсим иновативни решения за различни неща. Такъв е и случаят с отоплението през зимата.

Представете си, че често ви се налага да пътувате, да сменяте квартири в градове, държави и прочие. Това означава ли, че трябва да стоите на студено, да плащате скъпо за отопление през зимата и за охлаждане през лятото? Категорично не.

Благодарение на развитието на технологиите съществуват устройства с името мобилни климатици. С други думи, можете лесно и бързо да затоплите/охладите дадено пространство,
без да се налага да плащате за монтаж, да дупчите и къртите някъде в търсене на подходящ момент.

В този смисъл мобилните климатици са чудесно решение за отопление или охлаждане на различни пространства като офиси, вили, частни домове, държавни учреждения и институции и много други.

Мобилни климатици – особености

Преносимите или мобилните климатици работят на сходен принцип като стенните – използват фреон. За разлика от стандартните климатици, които имат две тела (едно в стаята и едно отвън), при мобилните имат едно тяло, което не е нужно да се монтира на стената. Това им позволява да бъдат местени в различни стаи в дома или извън него, което ги прави мобилни и предпочитани от все повече хора по цял свят.

Устройството разполага с въздуховод, през които се изпуска топлия/студения въздух навън и по този начин охлажда/затопля помещението.

Сред ползите на този вид устройва най-често се изтъкват:

Икономични

Преносимите климатици са достъпни и удобни решения за хора, които често пътуват и сменят дома си.

Лесни за пренасяне

Няма нужда от демонтаж, когато напуснете мястото, на което сте. Просто вземате климатика и го носите на другото място. Без излишни действия и средства, без грозни дупки по стените и висящи кабели.

Няма нужда от монтиране

Лесно и бързо се вкарват в употреба, тъй като не е нужно да бъдат монтирани от професионалист.

Еко решение

Много хора, защитници на природата, смятат, че е много по-добре да имаме един климатик, който да местим спрямо нуждите си, отколкото във всички стаи. А и няма как да ги ползваме едновременно. Така пестим енергия и пазим околната среда.

Изберете преносим климатик, с който лесно и безпроблемно ще се отоплявате тази зима.

Подарете си спокойствие и уют, където и да отидете!

Виж Още:

Монтаж канален климатик
Касетъчни климатици на добра цена
Мултисплит системи

 


Call Now Button