Мобилните климатици

Мобилните климатици

  С наближаване на лятото и охладителния сезон изникват дискусии относно надеждността на мобилните климатици.
Идеята да купите климатик и веднага да започнете да го използвате, без да се нуждаете от монтаж и пробиване на стени е изкушаваща. Могат да се
използват извън дома и са удачен избор за охлаждане на каравани, кемпери, вили и хижи. Заедно с компактните му размери и възможността за пренасяне, доводите все повече клонят към покупка на мобилен климатик. 

 Какво всъщност, представлява мобилния климатик?
Той е само вътрешно тяло (агрегат), без външно тяло. Преносът на въздух се извършва с въздухоотвод, който трябва да е изведен извън помещението. Използват се гъвкави въздухопроводи с малък диаметър.
В зависимост от мощността охлаждат помещения от 20 до 40 кв.м.

 Новите модели притежават sleep mode който позволява температурата да се повишава или намалява автоматично, за да се запази приятната стайна температура, както и да се намали консумацията

на енергия. Възможно е да разширите функциите, чрез Wi-fi модул, който може да се закупи и инсталира към вътрешното тяло. Чрез инсталираният Wi-fi модул климатичната системата комуникира с Вашето smart устройство и можете да контролирате системата. Наред с това новите модели поддържат и интелигентна енергоспестяваща технология.

Ако вече сте заинтригувани, разгледайте мобилните климатици от VIVAX тук

Виж още:

МОБИЛНИ КЛИМАТИЦИ

ИНВЕРТОРНИ КЛИМАТИЦИ

ПОДОВИ КЛИМАТИЦИ

ХИПЕРИНВЕРТОРНИ КЛИМАТИЦИ


Call Now Button