За нас

Techcom.bg е електронна платформа, която е разработенa и принадлежи на българската компания Daemonic Ltd.
Daemonic Ltd. е създадена 2010 година като инженерингова компания предлагаща услуги в областта на отопление, вентилация, климатизация, ВиК и други свързани с осигуряването на микроклимата на дома, бизнеса, офиса, хотели и др. Компанията е представител и дистрибутор на редица производители на оборудване като Carrier, Toshiba, VIVAX, GREE, Daikin.

Водени от мисията за непрекъснато развитие, чрез разширяване на асортимента на предлаганите услуги и продукти, ние бихме искали да облекчим ежедневието и да задоволим ежедневните ви нужди за технология от 21-ви век. За да постигнем тази наша цел през 2018 година взехме решение да инвестираме както в знанията и в професионализма на нашите експерти, така и в създаването на онлайн платформата за електронна търговия TECHCOM.BG. Чрез тази стъпка нашето желание е да увеличим асортимента на предлаганите стоки и услуги като към нашето портфолио добавихме допълнителни продукти за бита на редица водещи производители. Също подобрихме качеството на предлаганите услуги. Techcom.bg не е просто онлайн магазин. В екипът ни ще намерите професионални консултанти с индивидуален подход, които компетентно и ведро ще ви дадат съвет относно необходимостта ви.
Асортиментът ни е разделен на групи, които позволяват по-лесен подход към желания продукт:
– инверторни климатици;
– vrf системи;
– професионални климатизатори;
– термопомпи
– техника за дома;
и други.

Също така чрез нашата платформа може лесно и бързо да задавате въпросите, които изникват при преглед на самите продукти. Наш сътрудник ще бъде в контакт с вас в реално време.
Имаме удобни за вас страници в социалните мрежи като Facebook, където можете да
следите за нови продукти и актуални промоционални предложения.

Call Now Button