Таванни климатици

Таванни климатици

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.

Какъв тип са 

Те са инверторни климатици с вътрешно и външно тяло.Предназначени са за монтаж в помещения като магазини, ресторанти, банки и др. търговски обекти, в които няма възможност за поставяне на климатик на стената. Другата им основна характеристика е тяхната малка дълбочина, която е между 18 – 25 см за удобно монтиране на тавана или пода.

За какво служат

Високотехнологичната и енергийно-ефективната алтернатива за отопление, охлаждане и климатизация на таванните климатици ще оправдаят вашите очаквания. Работата им не създава неприятни течения, защото въздушните течения не са насочени към обитателите. Въздушният поток е равномерно разпределен и се постига еднаква температура в цялото помещение. Когато трябва да избирате подово-таванна машина, трябва да имате предвид, че разнообразието от модели е ограничено, тъй като се прилагат при по-специфични обстоятелства и не се използват масово.

Как се монтират 

Вътрешните тела се монтират хоризонтално под тавана. Когато той е монтиран на тавана, потокът на въздуха е с направление от горе на долу и съответно във втория случай  – от долу на горе. Начините на монтаж ви дават възможност за по-добро разпределение на въздуха и удобен подбор на мястото за разположението му.

Защо да се доверите на Techcom.bg 

Ние от Techcom.bg с радост ще Ви посъветваме за най-доброто решение спрямо Вашите нужди. Винаги се стараем нашите клиенти да получават качеството на достъпни цени. Също така предлагаме високо ниво на обслужване от утвърдени професионалисти в бранша. Всичко това, както и още оферти и услуги, може да откриете на нашият сайт.

Оставаме на разположение за въпроси и актуална информация!

Call Now Button