Колонни климатици

Колонни климатици

Filter

Те се характеризират с голямата мощност на вътрешното тяло. Това тяхно предимство осигурява по – бързото охлаждане или отопление на помещението. Покажи още

Къде могат да се монтират

Обикновено монтажът се извършва на пода, което осигурява равномерно разпределение на въздушната струя. Сравнително компактни са и не заемат голяма площ, което допълнително улеснява монтажа им. Контролирането им се извършва много просто и лесно от самото вътрешно тяло на климатика. На голяма част от тях е монтиран и дисплей, който показва различните включени/изключени функции на устройството. 

Поради голямата си мощ са подходящи за по-обемни стаи, често над 100 куб. м, както и такива с висок таван. Колонните климатици са идеални за спортни зали, високи търговски центрове, халета, помещения в които се осъществява някакъв вид производство и др.

Какъв тип колонни климатици има

Има няколко типа, а именно такива без характерното външно тяло и трифазни. Не се среща голяма разлика в работата им, но всеки тип има своите плюсове и минуси.

В нашият сайт може да откриете водещи марки климатици като Gree и Carrier. Това са едни от лидерите на пазара в сферата, които предоставят високо качество на изработка на своите продукти.

Какво е нашето мнение за тях

Нашето мнение за тях е, че както всяка климатична система, така и тази има своите плюсове и минуси.  

Допринася за отоплението или охлаждането на големи пространства, както и има голям работен капацитет. Разполага с голяма мощност и не е прекалено обемист. Също така разполага с достатъчно функции, които да задоволят потребностите на клиента.

Защо да се доверите на Techcom.bg 

Ние от Techcom.bg с радост ще Ви посъветваме за най-доброто решение спрямо Вашите нужди. Винаги се стараем нашите клиенти да получават качеството на достъпни цени. Също така предлагаме високо ниво на обслужване от утвърдени професионалисти в бранша. Всичко това, както и още оферти и услуги, може да откриете на нашият сайт. Оставаме на разположение за въпроси и актуална информация!

You've just added this product to the cart:

Call Now Button