Телевизори

Телевизори

Filter

Какъв телевизор да купим

В наши дни изборът на телевизионно устройство може да бъде наистина труден. Разнообразието от цени, размери и марки ще задоволи дори и най-капризните клиенти, но за да не се чувстваме „измамени“, трябва да умеем да се ориентираме в тази технологична среда. Покажи още

На пазара се предлагат най-различни телевизори. Ценовият диапазон може да варира от 100 до над 10 000 лева, с най-разнообразни размери като например от 19 инча до над 55. Всяко устройство разполага с различни функционалности като смарт опции, видео входове/изходи, мрежови функции, различна разделителна способност на екрана и прочие.

  • Избор на ТВ според цената – естествено, на първо място трябва да определим бюджета, който сме склонни да отделим за новия си телевизор.
  • Избор на ТВ според размера – след като свием избора на телевизор според определения бюджет, или пък (още по-добре) разполагаме с неограничени средства за покупка на телевизора, идва ред на размера.
  • Избор на ТВ според неговите възможности и екстри – предпочитанията за допълнително възможности и екстри е индивидуално. Някои търсят по-семпли техники, а други – с колкото се може повече. От значение е и бюджетът определен за целта.

Кои марки предлагаме

В момента на пазара има множество марки, всички от които се опитват максимално да привлекат вниманието и парите ви.

Повечето хора купуват модели на известни марки, но същото качество предлага и марката, на която Techcom е вносител, а именно Vivax.

Ние от Техком също Ви съветваме да се доверите на марката Vivax. Тя е доказана на пазара със своето качество. Покрива всички нужди и най-хубавото – вмества се в семейния бюджет.

Къде да го сложа

Виждал съм много устройства поставени върху стени във всекидневни, спални, трапезарии – общо взето навсякъде. Това електронно устройство често се превръща във фокусна точка на стаята и в голяма част от времето прекарано у дома хората гледат към него (повечето без дори да се усещат). Монтирането трябва да бъде съобразено с няколко изисквания, които на пръв поглед не са от голямо значение, но в дългосрочен план могат да ви спестят главоболие, проблеми със зрението и други неудобства. Нека видим с какво трябва да се съобразите, когато монтирате телевизор на стената.

  1. В коя част на стаята ще го разположим?
  2. На каква височина да се монтира?
  3. Как да монтираме телевизорът със стената?
  4. Как и къде да скрием многото на брои кабели?
  5. Какъв трябва да е размер на екрана?

Защо да се доверите на Techcom.bg

Ние от Techcom.bg с радост ще Ви посъветваме за най-доброто решение спрямо Вашите нужди. Винаги се стараем нашите клиенти да получават качеството на достъпни цени. Също така предлагаме високо ниво на обслужване от утвърдени професионалисти в бранша. Всичко това, както и още оферти и услуги, може да откриете на нашият сайт. Оставаме на разположение за въпроси и актуална информация!

You've just added this product to the cart:

Call Now Button