Хладилници

Хладилници

Filter

Съвременните хладилници осигуряват оптимално разпределение на големи количества продукти на малки пространства с оптимална консумация на електроенергия. Най-икономичните с енергиен клас А+++ използват 2 пъти по-малко електричество от една крушка. Покажи още

Кои марки предлагаме

Няма съмнение, че хладилникът е сърцето на всяка кухня. Благодарение на него можете да се насладите на свежестта на много продукти за дълго време.

Освен „голямата четворка“, която познават всички, ние Ви предлагаме и водещ лидер на пазара в своята сфера, а именно и марката Vivax.

Асортиментът, който предлага Vivax, е бюджетен и в същото време качествен. Именно това търсят голяма част от домакинствата.

Какъв хладилник да изберем

Ако сте стигнали до извода, че имате нужда от нов хладилник за новият ви дом или просто искате да смените стария, трябва да знаете какъв вид търсите, за да си спестите излишната загуба на време и главоболие, защото изборът може да се окаже сложна задача при наличието на толкова много марки и модели. Поради тази причина трябва да изберете модел, който не само ще охлажда и замразява храната ви, но и ще отговаря на дизайна на собствената ви кухня и е важно да ви предложи най-модерни функции за бюджета, с които разполагате. Трябва да имате предвид няколко аспекта, като например размерите, вътрешната вместимост, консумацията на енергия и др.

Размерите до голяма степен зависят от броя на отделенията, като те могат да са с различна функция и се определят от дизайна му. Съвременните хладилници могат да са оборудвани с фризер, зони за плодове и зеленчуци и други. Общият им брой може да достигне до 5. 

Един подобен уред с общ обем 200 литра ще е достатъчен за 2-ма души, а по-големите от 300 литра могат да се използват от 3 и повече човека

Когато избирате такъв тип уред трябва да обърнете по-специално внимание на неговата енергийната ефективност. Енергийният клас може да бъде от А до G.

Как работи хладилник с фризер

Има два типа охладителни уреди: автоматични хладилници с фризер и комбинирани. Комбиниран хладилник е уред с две отделения, като едното е за хладилника, другото за фризера. По-голямата част са с долен фризер, разположен под хладилната част, като разбира се има и такива горен фризер, разположен над хладилното отделение. Характерното е, че разполагат с отделно регулиране на температурата в двете отделения – DuoCooling. Това означава, че разполагате с две независими температурни зони. Така имате възможност да задавате по отделно градусите във всяко отделение, без наличието на температурното свързване между хладилника и фризера, както при автоматичните уреди. Предимството тук е, че може да го изключите преди да отидете на почивка и да оставите камерата да работи. Фризерното отделение не може да се изключва отделно.

С какво ще ви помогне Techcom

Ние от Techcom.bg с радост ще Ви посъветваме за най-доброто решение спрямо Вашите нужди. Винаги се стараем нашите клиенти да получават качеството на достъпни цени. Също така предлагаме високо ниво на обслужване от утвърдени професионалисти в бранша. Всичко това, както и още оферти и услуги, може да откриете на нашият сайт. Оставаме на разположение за въпроси и актуална информация!

You've just added this product to the cart:

Call Now Button